OVER ONS

historie

De Comar werf bestaat al meer dan 50 jaar. In 1961 begonnen ze met het maken van Flying Juniors en in 1971 kwam de eerste Comet 910. Dit schip was revolutionair en won direct met grote overmacht de wedstrijden. Snel daarna werd de werf bekend voor hun snelle en comfortabele schepen. Sindsdien zijn er vele “winnende” ontwerpen gemaakt en varen er vele duizenden Comet’s op alle wateren in de wereld. Op dit moment begint de range bij de “open” 21 voeter en eindigt die bij een100 voet superjacht. Ondanks dat er af en toe nog steeds een “monohull” gebouwd wordt ligt de nadruk van de werf nu volledig op de C-Catamaran’

De Yachting

DE Yachting B.V. is al vele jaren de partner voor de Benelux en Duitsland voor de schepen en catamarans die door de Comar werf gebouwd worden.

Door zijn Nautische studie in Engeland in begin negentiger jaren en zijn jarenlange ervaring in de watersport sindsdien kan Douwe Kutsch Lojenga u goed adviseren met de aankoop van een nieuwe of gebruikte monohull of multihull van welk merk dan ook. Advies wat er toe doet en wat altijd de kwaliteit ten goede zal komen en uw budget zal bewaken.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek over het schip van uw dromen!